Vreau să renunț la seriale

Dintre cele mai proaste obiceiuri pe care le am în momentul de față, este să urmăresc seriale. Nu spun că este un obicei rău pentru toată lumea sau că aduce numai nenorociri, însă nu mă ajută absolut deloc, deoarce mie îmi plac acele seriale care sunt mai lungi și au o poveste destul de ciudată pentru a fi reală.

Am mai avut eu tentative de a face asta, dar nimic serios, defapt nu m-am decis asupra acestui fapt ca și acum. Acum, trebuie să o fac, deoarce în loc să îmi văd de treabă și să lucrez liniștit, ba a mai apărut un episod, ba nu am chef de lucru și mereu îmi pun ceva să mănânc gen fructe sau tot fel de dulciuri și dau drumul la un serial.

Eu lucrez și în weekend când nu merg pe deal cu parapanta și cum nu m-am simțit deloc bine recent duminică am văzut cel puțin 5 episoade din Dexter. Ideea e că puteam să îmi pun la punct niște site-uri sau să fac ceva ușor, dar nah, am preferat să stau în pat și să mă uit la seriale. Proastă decizie am luat.

În momentul de față, urmăream chiar vreo 5, deoarece episoadele apar mereu în zile diferite. Voi renunța la toate și sper să mai câștig puțin timp pentru ceva ce mă ajută sau ceva care îmi face plăcere să fac, eventual chiar să fac sport.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Vreau să renunț la seriale

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer