Vreau să-mi cumpăr o carte nouă

Deşi nu am menţionat asta până acum pe blog, am obiceiul să citesc destul de frecvent, adică zilnic. Obiceiul acesta, îl am de la începutul acestui an, atunci când am zis că e timpul pentru o schimbare, şi sincer chiar m-a ajutat pe mai multe părţi să spun aşa.

Nu pot spune că citesc absolut orice, pentru că aş minţi. Domeniile din care citesc sunt marketing, vânzări, cultură generală, istorie, afaceri, dezvoltare financiară şi dezvoltare personală. Nu ma pot mândri că am citit sute de cărţi, dar încerc să nu treacă o zi fără să citesc măcar o pagină.

Pentru că mai am totuşi două cărţi necitite acasă, peste vreo două săptămâni m-am gandit să îmi comand Un IQ financiar mai bun – Robert T. Kiyosaki pentru că de mult mi-am tot promis că am să mi-o cumpăr. Aşa că, luna viitoare mă voi bucura de ea.

Pentru curioşi, voi reveni cu o mică recenzie, oricum, sunt sigur că e foarte bună, am auzit multe poveşti despre ea.

 

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Vreau să-mi cumpăr o carte nouă

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer