Voi de unde lucrati?

Am tot amânat să îmi fac un birou acasă în România că nah, eu stau mai mult prin chirii, mă mut foarte uşor. Niciodată nu mă ataşez de un loc, indiferent de tip. Ştiind că plec din ţară vara asta, am amânat inchirierea unui loc la ceva hub în Cluj că poate nu mă mai întorc în România, chiar dacă aveam probleme cu locurile de unde lucram.

Adică, înainte să plec, am început să am ceva dureri de spate/gât din cauza poziţiilor. Adevărul e că stăteam uneori în unele poziţii puţin mai dificile, în special prin pat sau cine ştii pe unde. Nah, nici nu am avut mult timp, lucrurile au evoluat foarte repede deoarece abia anul trecut prin martie am început să lucrez din nou în online.

În ultima perioadă de timp, am început sa mă concentrez pe nişte proiecte online tot mai mult, chiar dacă am şi un job. Nu pot sta liniştit nici cum. Oricum, ideea e că uneori stau la laptop şi câte 13 ore pe zi ca să recuperez timpul în care sunt la job şi să pot să lucrez la ceva site-uri.

Scaunul, nu e foarte bun şi cât timp stau pe aici, nu mă gândesc să mă apuc să îmi amenajez ceva deoarece nu are rost şi pe lângă asta, au ăstia nişte preţuri de nu le poti duce.

Nu prea pot sta în aceeaşi poziţie mai mult de 2/3 ore, uneori prefer să lucrez de la laptop, dar din picioare. Oricum, după ce plec din Islanda, in mod clar îmi fac un mic birou cu un scaun aşa calumea că nu mai merge aşa.

So, cei care lucrează doar de acasă, cum staţi cu treaba asta? Aveţi un birou organizat acasă sau.. ?

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Voi de unde lucrati?

  • Momentan, apartamentul cel nou il folosesc ca birou. Ma duc acolo pe timpul zilei, iau o pauza, ma deconectez. In rest, cand ma voi muta acolo… probabil voi face ceva de vara pe balcon si ceva mai de iarna la birou, in casa.

    • Eu nici cum nu mă pot ataşa de un loc, că mi-ar fi mult mai simplu aşa şi cum am multa treabă online, e puţin mai dificil. Sper să se schimbe astea cât mai curând.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer