Cum pregătesti o vacanță cu buget cât mai mic?

Dimineață plec în Ungaria pentru vreo 3 zile. Am tot citit pe net detalii despre Budapesta, despre cum sa ai un weekend cât mai plăcut acolo, iar la un moment dat pe un grup de Facebook, am dat peste o postare interesantă.

Persoanele în cauză discutau despre cum să ai costuri cât mai mici într-o vacanță. Desi consider si eu ca poți evita anumite cheltuieli care nu îsi au rostul, nu cred ca scopul e sa tai din orice.

O persoană spunea că nu mănâncă niciodata la restaurante, ci doar de la tarabe, gen street food si tot felul de astfel de alegeri care reduc costurile la nivel general.

Nu cred că soluția e sa renunți la aproape tot doar de dragul de a fi prezent într-un oras anume, ci ar trebui sa vizitezi/experimentezi si acele locuri mai scumpe – adica sa faci foamea pe acolo.

Cel putin eu merg într-o vacanța ca sa mă bucur de tot, sa mă simt “turist” si să mănânc la toate restaurantele bune din acel oras.

Nu e nici gresit daca alegi street food, dar in ideea in care esti confortabil/a cu asta.

Bine, costurile mai pot scădea considerabil daca pregătesti din timp vacanța, gen biletele de avion, cazarea etc însa nu cred că trebuie să exagerezi.

Cum spunea un prieten, el dacă ar merge în vacanțe des, în 3 zile ar toca toți banii si în restul zilelor ar experimenta suprvietuirea:))

Oricum văd eu de măine în colo.

Revin cu un articol plin cu poze din Budapesta săptămâna viitoare!

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Cum pregătesti o vacanță cu buget cât mai mic?

  • Eu am fost anul trecut p-acolo, de Paste, cumva cam in perioada asta. E acceptabila ca preturi si e super tare. Am scris cate ceva atunci, pe blog . La mine e simplu sa faci vacanta pe buget redus. Nu aruncam atat de multi bani pe restaurante, in general, din cauza problemelor cu stomacul prefer sa testez rar chestii locale, asa ca de multe ori trecem pe la supermarket si mergem la sigur.

    • E chiar acceptabila:). Acum pregătsc articolul si il postez zilele urmatoare. Am reusit si noi sa venim cu bani acasa desi nu ne-am oprit de la aproape nimic, adica au fost doar cateva chesiti.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer