Un Pas Mai Aproape De America

Anul acesta, m-am decis după cum bine am mai scris pe blog, să plec vara viitoare în State la lucru, prin programul Work and Travel. A fost mai greu la început cu decizia, însa până la urmă am luat-o şi oficial astăzi, am semnat contractul cu US Travel.

În tot acest timp, am fost pe la mai multe agenţii, însa cea cu care am semnat contractul mi s-a părut cea mai potrivită pentru mine dintre toate. Astfel fiind vorba, deşi sediul nu este foarte mare cum o să întâlneşti la alte agenţii, mi-a plăcut că din primii paşi înăuntru deja ai senzaţia că vei pleca în State :)))

Referitor la job, înca nu m-am gândit exact ce voi alege, dar ştiu că vreau să interacţionez cu oamenii. Abia că m-am decis sa plec în California, şi abia peste vreo săptămână îmi voi alege jobul, şi asta în cel mai bun caz, dar nu-mi fac probleme, pentru că din ce am înţeles, înca nu e târziu.

Până la urmă voi pleca alături de un coleg de la facultate, şi e posibil să mai vină înca o persoană, însă nimic sigur. Totuşi eu m-am înscris primul. De asemenea, pentru ca în ultima perioadă nu am mai prea lucrat şi m-am axat pe facultate şi engleză, financiar stau prost şi am decis să plec cu un credit. Foarte multe detalii încă nu ştiu, dar curând voi afla, pentru că mâine se va întocmi dosarul.

De asemenea, am fost informat de la agenţie ca foaia matricolă nu mai e necesară, deci nu mai trebuie să îmi fac grijă din punctul acesta de vedere, deoarece dacă la ambasadă mă voi descurca, totul va fii oke.

Până acum senzaţia e foarte plăcută, şi ce va urma în continuare, o să mai postez pe blog, însă cu siguranţă în perioada următoare voi alege si jobul si locaţia exactă şi tot.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer