Un nou proiect de afiliere

Zilele acestea m-am uitat putin in 2performant si profitshare privind banii pe care i-am facut din afiliere inainte de 2020. Ideea e ca foarte, foarte greu am reusit sa fiu consecvent pe partea asta in asa fel incat sa fie ceva stabil si pe termen lung. Am facut ceva dar mereu cand trebuia sa investesc mai mult ma opream, nu mai aveam chef sa continui si acum imi vine sa ma dau cu capul de perete.

Astfel, mi-am luat un angajament personal sa incep un nou proiect de afiliere pe baza de continut pe nisa pet. Inca nu am inregistrat domeniul dar momentan lucrez la calcule, articole, tema si altele, dar voi face asta in 1/2 saptamani.

O sa fac probabil un articol lunar sau saptamanal cu statusul proiectului, deoarece ma va ajuta pe mine din punct de vedere psihologic sa ma tin de treaba. La fel ca si blogul acesta, de altfel. Promovarea sa va fi prin Google Ads deoarece doar asta stiu sa fac bine dar o sa am grija si de partea de seo. Pana una alta, nu am prea multe informatii, dar ma voi stradui sa fac un mic jurnal cu privire la partea asta.

Voi avea foarte mare grija cu privire la fiecare aspect al sau si in aceeasi masura sa reusesc calumea de data asta si sa ma tin de treaba, indiferent de situatie. Pana voi pregati primul articol cu privire la introducerea proiectului, cam atat. 🙂

4 thoughts on “Un nou proiect de afiliere

    1. Am ceva experienta pe nisa asta si pot scoate niste materiale informative la o calitate cu mult peste medie sa zic asa.. deoarece am acces la muuuulte produse din domeniu. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.