Momentan Uber a fost interzis în Cluj

Din fericire, decizia nu este una definitivă. Sper totusi să nu se ajungă într-un final la interzicerea Uber în Cluj, deoarece mi se pare cea mai plăcuta modalitate de a traversa orasul.

Autobuzele sunt pline mereu si nu sunt chiar foarte rapide si pe lângă asta, mai sunt controlorii ăia care se leagă de tine din orice prostie, însă asta nu e o scuză.

Taxi în Cluj.. în general soferii sunt destul de oke, puțini fac figuri când vin si te iau. Totusi au fost 2 cazuri mai speciale:

  • Într-o noapte unul a început să urle la mine si să gesticuleze că de ce nu i-am spus că merge gresit desi initial mi-a explicat că stie clar. Probabil dacă începeam să strig si eu, ajungeam să si bataie :))))
  • Al doilea nu a mai vrut să oprească unde i-am spus eu, a trebuit să ridic tonul si tot nu a oprit unde trebuia sa cobor. Penibil rau – valoare de 5 lei.

In ansamblu, comparativ cu Bucuresti, la capitolul acesta, Cluj stă muult mai bine, soferii de obicei sunt chiar prietenosi si te intreaba pe unde vrei, adică iti explică posibilitatile.

Dupa intâmplările de mai sus, am făcut gură la firmele unde erau angajați si în momentul în care sun la taxi, nu îi mai trimit pe respectivii, ci vin doar băieți de treabă, însă personal tind mai mult către Uber, fiind o alegere strict personală.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer