Tehnologia are rolul ei în viaţa noastră

Zilele trecute am fost plecat prin Bucureşti, am avut puţina treabă şi a trebuit să îmi caut o cameră de hotel. După experienţa asta, mi-am dat seama că oricât aş evita eu sa folosesc tehnologia în anumite situaţii, totuşi uneori nu pot să mă descurc fără ea.

Aşadar, joi după-masa eram prin Bucureşti cu bani în buzunar şi fără baterie la telefon. Mi-am dat seama că nu sunt într-o situaţie foarte neplăcută mai ales că eu vroiam să evit cât pot de mult taxiurile clasice. Pe lângă asta, cu toate treburile am plecat la drum fără să analizez foarte mult situaţia, pentru că am fost tot pe drumuri şi nu am stat să mă gândesc foarte mult la ceea ce voi face când voi ajunge acolo.

Ajuns acolo, am luat-o pe jos, că altceva nu aveam ce sa fac, la taxi nu puteam suna, ce să mai vorbesc de Uber şi eram într-o zona în care nu prea erau localuri şi pe lângă asta, nu cunosc nici autobuzele. Cred că vreo două ore am mers pe jos până să intru într-o mică shaormerie. Mi-am încarcat telefonul putin şi am încercat să chem un Uber dar s-a închis mult prea repede, din păcate pentru mine.

Aşadar, era perfect dacă aveam la mine un încarcător portabil, lucru pe care l-am tot evitat, am zis că nu are rost să îl cumpăr, nu pentru că nu aveam bani. În felul ăsta, puteam scăpa de o mare pierdere de timp şi să ajung exact acolo unde vreau. Dar nah, pănâ la urmă au mai trecut încă vreo 2 ore până la hotel cu o serie de evenimente mai puţin plăcute, dar până la urma seara s-a incheiat cu bine.

Asta, cu siguranţă pentru mine a fost o lecţie, şi sigur zilele astea o să îmi comand unul deoarece sunt sigur că îmi va fi de un real folos, mai ales în anumite momente.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer