Ţările pe care aş vrea să le vizitez în următorii ani

De curând m-am decis, anii următori vreau să vizitez cât mai multe locuri, nu neapărat din România sau Europa, ci din lumea întreagă. Şi cum mă simt atras de anumite culturi sau tradiţii, mi-am făcut aşa un mic top în ceea ce constau aceste vizite, locuri pe care aş vrea să le vizitez, dacă se poate, cât mai repede. Oricum, nu anul acesta, pentru că cel puţin până la toamnă voi fi în Islanda, dar pe viitor, cine ştie..:)

1. Thailanda

De foarte mult timp, am citit despre Thailanda, despre cultura sa, mancarea tradiţională şi oamenii care trăiesc acolo. Uneori visez să le mănânc celebrele şi ciudatele reţete, dar pe lângă asta, “oazele” lor de relaxare sunt probabil cel mai bun motiv pentru care aş vizita această ţară, bine pe lângă thailandezele alea frumoase.:))

Thailanda

2. Taiwan

Recent, m-am întâlnit pe tren cu un tip din Taiwan şi mi-a reaprins pofta de a vizita această ţară. Nici nu ştiu dacă anul acesta România  în continuare a decis să nu recunoască Taiwan ca şi un stat, totuşi ăsta nu e un motiv care ar trebui luat în seamă pentru vizita asta. Cred că numarul extrem de mare de locuitori pe metru pătrat, modul în care aceştia trăiesc şi mâncarea pe stradă sunt câteva chestii foarte faine din Taiwan.

E interesat cum Taiwan, s-a format ca şi ţară şi cum şi-a luat denumirea de Republica Chineza, oricum, am văzut nişte poze care m-au dat pe spate.

Taiwan

3. Noua Zeelandă

Deci, ţara asta o visez cred că de peste 5 ani, dar nu o vizitez deoarece mă gândesc că acolo mă voi stabili peste ani şi e chiar greu să faci asta, de aceea o las spre final:))

Chiar dacă nu e extrem de dezvoltată gen ca şi State, Canada sau Anglia, totuşi activez pe un forum de emigrare şi aflu mereu doar lucruri frumoase despre această ţară. Bine, până la urmă, o vizitez eu, dar cred că nu prea curând..

Noua Zeelanda

4. Italia

Pur si simplu, pastele sunt cred că mâncarea mea preferată, indiferent de tipul său. Dacă aş putea non-stop aş servi doar paste. Ţin minte în cămin cum am renunţat la cartofii prajţi şi m-am reprofilat. Acesta, cred că e motivul principal, pentru care aş vizita ţara asta bine, pe lângă atracţiile turistice pe care le are, În special cele ale imperiului roman când era la apogeul sau.

Italia

5. Africa de Sud

Până acum câţiva ani, nu prea ştiam ce e acolo, doar deşert, la fel ca şi pe restul continentului. Oricum, la o prima întâlnire cu viaţa de acolo, nu am stat pe gânduri şi sincer de când ştiu că şcolile de surf sunt la modă, chiar aş vizita-o, aşa pentru câteva luni:)). Mai în glumă, mai în serios, am discutat cu câteva persoane despre această ţară şi sincer ar trebui să facă parte şi din topul tău, zona e chiar tare faină, cel puţin în poze.

Africa de sud

6. Portugalia

Când eram mic, îmi doream foarte mult sa mă mut aici, nu ştiu de ce, sau cel puţin să traiesc o bună perioadă de timp acolo. Ulterior, am scăpat de acea iluzie însă tot nu am reuşit să o viitez. Cred că cel mai mult îmi place stilul caselor şi al oraşelor, şi să nu mai vorbim de zonele exotice. Acum că mi-am făcut şi o prietenă portugheză, sunt sigur că voi ajunge acolo curând:))

Portugalia

7. Antarctica

Ei bine, nu e neapărat o ţară, ci mai degrabă un continent, un continent pe care tot mai multe persoane ajung sa îl viziteze. Nu cred că mai are rost să mai precizez de ce poti vedea acolo, deoarece girafe, hipopotani şi tigri sigur nu vei vedea dar în schimb ai nişte peisaje fantastice. Costul, stai liniştit, e pe măsură dar cred că e o experienţă unică să ajungi acolo, şi să trăieşti măcar vreo luna de zile.(da, se poate)

Antarctica

Da, ar mai fi şi alte ţări pe care aş vrea să le vizitez, însă cred că acestea sunt cele mai importante pentru mine. Sunt curios, tu ce ţări ai vrea să vizitezi?

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

4 comments On Ţările pe care aş vrea să le vizitez în următorii ani

  • Desi nu-ti stiam blogul pana sa-mi lasi tu comentariu, descopar acum ca am avut aceeasi idee de articol. 🙂 Ce sa zic, sa ni se indeplineasca dorintele si sa vizitam tot ce avem pe lista, nu? 😀

    • Stai liniştită, doar azi am intrat prima dată pe blogul tau de pe al Deliei.:) Da, corect! La cât mai multe dorinţe indeplinite şi la cât mai multe locuri locuri vizitate:)

  • Wow, superbe destinații! Eu nu prea aș vrea să merg în țările asiatice (cred că mai mult din cauza drumului lung), însă Italia și Portugalia sunt mereu niște idei bune. Cred că nu m-aș plictisi niciodată de ele, sunt niște țări pline de culoare și poetice în felul lor. Mi-ar plăcea să vizitez și Turcia, în special Istanbul, Bosforul e foarte ademenitor :))

    • Adevarul că Italia si Portugalia chiar au ce oferi, fără nici o îndoială. Turcia am vizitat-o acum vreo 10 ani, dar probabil o voi revizita:)

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer