Suntem înconjuraţi de lucruri toxice şi nocive

Nici nu mai trebuie să menţionez de faptul că mâncarea este de o calitate foarte proastă, cel puţin cea achiziţionată din magazine. Singura soluţie pe care o ai, este să apelezi la ţăranii care încearcă din răspuderi să câştige şi ei un ban, că nu le e deloc uşor. Şi chiar ştiu ce vorbesc, deoarece cunosc foarte bine situaţia. Chestii, facultate, mai multe..

Mai nou, am început să citesc şi despre influenţa stresului, a fumului de ţigară şi chiar a hainelor toxice asupra vieţii noastre. Pentru mine, e ceva desutul de şocant să spun aşa, chiar dacă în mare parte le aveam în vedere, doar că nu mă gândeam niciodată la ele. Totuşi, am început să analizez cât mai adânc toată situaţia asta, şi nu neapărat doar un anumit aspect şi chiar dacă nu am apucat să o fac aşa calumea, sincer pentru mine, nu e bine deloc.

Dacă şi marile branduri de haine fac nebunii, ce naiba, ajungem până la urmă să ne procurăm materiale pentru haine şi să dăm comandă la un croitor. Dar, şi aici, materialele pot fi la fel ca şi hainele, pline cu substanţe dăunătoare.

Că tot am ajuns de o lună în Islanda, aici cel puţin la prima vedere şi din ce am discutat cu cineva de aici, situaţia e muuult mai oke. Cel puţin, produsele din supermarketuri(Netto şi Bonus), nu au o valabilitate atât de lungă, ceea ce înseamnă că nu sunt băgate atât de multe produse. Ca de exemplu, un produs cu o valabilitate de o lună în România, aici l-am găsit cu un termen de valabilitate de 2 săptămâni. E un termen nu foarte lung şi e redus cu mult dar nah, e doar un exemplu, poate e cel mai fericit caz.

Indiferent de situaţie, trebuie să avem grijă de noi, mai mult ca niciodată, deoarece suntem expuşi zilnic la nişte substanţe toxice şi nocive, din păcate.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer