Stoc nou de cărţi. Ai o recomandare?

Dacă tot ziceam în articolul trecut ca m-am apucat de o treabă, am zis să îmi pregătesc de acum stocul de cărţi, chiar dacă o să dau comandă abia de Black Friday. Câteva dintre ele, le voi comanda mult mai repede, deoarece în momentul de faţă o carte îmi ajunge timp de maxim o săptămână. Deci, am nevoie probabil de mai multe.

Între timp, în 2/3 octombrie voi da comandă la câteva de la Elefant care constă în Secretele mintii de milionarCurs de vanzari. Cum sa vinzi orice oricui si Elon Musk – Tesla, SpaceX si misiunea construirii unui viitor fantastic. Nu ţin neapărat să le iau pe astea 3 chiar acum, deoarece lista se poate modifica sau mări până săptămâna viitoare.

Pentru pachetul pe care vreau să îl iau de BF, intră vreo 30 de cărţi, aproximativ. Vreau să mă axez cel mai mult pe marketing, vânzări, psihologie, autobiografii, dezvoltare personală dar şi management şi investiţii.

Mi-am făcut o lista până acum care atinge 12 cărţi, însă în momentul în care dau comanda vreau să fie mult mai mare şi să cuprindă cât mai multe domenii. Chiar dacă am menţionat de cărţi care să te ajute mai mult în afaceri, totuşi sunt deschis şi la altele. Ideea e că eu mă plictisesc repede de romane poliţiste sau altele de genu.

Şi în plus, încerc să combin utilul cu plăcutul iar astfel, timp de un an, îmi ies puţin din comoditate cu cititul zilnic, cel putin o oră pe zi. Sunt sigur că o să mă ajute din multe puncte de vedere, in special să mă automotivez singur, lucru la care uneori am mari probleme. Doar uneori..

Tu ce carte citeşti acum? Ai ceva recomandări pentur mine?:)

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

4 comments On Stoc nou de cărţi. Ai o recomandare?

 • Citite mai demult:

  – Rework și Remote (Jason Fried);
  – Esti de neinlocuit? (Seth Godin, dacă o mai găsești pe undeva)
  – Fantoma Rețelelor (un fel de biografie a lui Kevin Mitnick)

 • Deocamdata am pe noptiera patru carti incepute:
  Enigmatic pamantul – Alexandru Mironov
  A patra ipoteza – Liviu Tofan
  Arta Razboiului – Sun Tzu
  Un studiu stiintific despre sex realizat in secolul XIX

  • Eu prefer sa le iau pe rand, asta avand in vedere ca in momentul de fata ma rezum doar la marketing, business, vanzari si la altele de genul acesta ca sa pot pune in practica ceea ce citesc mai usor. 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer