SRL-D-ul nu e ceea ce pare

De ceva timp, tot citesc şi mă interesez cât pot de mult despre ce însemană să deţi un SRL, un SRL-D sau un PFA. Bine, toate au avantajele şi dezavantajele lor, însă de când a apărut SRL-D pe piaţă, am fost destul de interesat de el. Şi nu doar pentru ca nu plăteşti cam nimic în momentul în care îl deschizi ci pentru beneficiile pe care le are şi pe care ţi le poate oferi.

Aşa că, m-am pus de ceva timp să analizez cât mai bine forma asta juridică şi să văd dacă e ceea ce se promite. Până la urmă am aflat că are câteva chestii despre care nu se prea vorbeşte. Ca de exemplu, ideea e că nu te scuteşte de taxele pe care le plăteşti ci doar amână momentul, şi da, e avantajos dacă nu prea ai bani, însă odata şi odată tot trebuie să le plăteşti la un moment dat şi chiar ceva mai mult.

Înca nu l-am analizat foarte, foarte bine, abia mâine discut mai pe larg cu contabilă, şi sunt sigur că mai sunt chestii nespuse de care trebuie să aflu. Cel mai mult mă surprinde faptul că deşi cunosc destul de multe persoane care îşi deschid frecvent afaceri, toţi aleg SRL-ul şi totusi dacă forma juridică de care vorbesc ar fi atât de avantajoasă cred că ar fi mai cautată.

Oricum, dacă am învăţat ceva, cu siguranţă face referire la research-ul de care are nevoie de orice tip de afacere, indiferent cât de mare sau de mică va fi, ca cine stie în ce te bagi. Am mai vorbit de ceva asemănător şi în acest articol, acolo unde ziceam că tot ce ţine de network marketing mereu voi evita, indiferent de situaţie.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer