Sportul trebuie să facă parte din viaţa noastră

De-a lungul timpului am tot făcut sport, dar nu într-o măsura atât de mare încât să mă definească. Pur si simplu cam 2/3 zile pe săptămână, nimic uau. Diferenţa abia în timp am văzut-o şi mult mai târziu decât ar fii trebuit. Am mulţi prieteni puţin mai tineri decât mine şi care arată mult mai maturi, singurul lucru de care oamenii îşi dau seama că am peste 20 de ani fiind voce. Ţigările, alcoolul, berea şi viaţa sedimentară şi-au spus cuvântul în cazul lor.

În Islanda e mai diferit. Ca să înţelegeti, sunt puţine oraşe în care sunt câteva mii de locuitori, deoarece majoritatea trăiesc în capitală. Iar fermele sunt cam la 10 kilometri una de alta. Mai sunt şi excepţii dar destul de rar. Mi-ar fi plăcut să am pe aici ceva organizat însă din păcate nimic de genul. Am un teren de fotbal aici, tot mai alerg şi fac diverse exercitii cu propriul corp, însa nimic special. Presupun ca sunt foarte utile şi astea.

După ce ajung în ţară, nu stau mult pe gânduri şi mă si apuc de sport. Adică, mă refer la ceva serios deoarece am început să pun un accent tot mai mare pe sănătatea mea şi nu mai vreau să las timpul să treacă. Ajung şi eu să fiu în trend.. cu instructor mai ales la început, deoarece vreau să îmi schimb alimentaţia într-o proporţie foarte mare.

Din punctul meu de vedere, toată lumea ar trebui să dedice măcar 30 de minute pe zi pentru a face sport deoarece beneficiile sunt pe măsură. Abia astept să îmi creez o rutină cu sportul:)

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer