Mai mult sport, mai multe beneficii

Nu pot să spun că am fost cel mai nesportiv om din lume, dar nici cel care a iubit sportul. Mereu m-am aflat undeva la mjloc să spun așa.

În ultimii doi ani de zile, de când am început să îmi dedic mai mult timp online-ului mi-am cam dat seama că trebuie să încep să fac sport, însă pâna anul acesta nu am făcut nimic concret. Abia acum o luna de zile am inceput sa fac sport regulat de vreo 4/5 ori pe saptamana, cam asa.

Nu ma refer la 3 ore de sport pe zi, însă dupa 10 minute de sport ma simt altfel, pur si simplu mai bine, si am observat unele efecte asa dupa o scurta perioada.

Pot dormi mai bine noaptea

Încă am un război personal cu somnul. Ba prea multe ore, ba prea putine. Ideea e că pot sa adorm mult mai bine când mă pun in pat și rareori mă trezesc în timpul nopții. Și dacă tot adorm mai usor, dupa un somn de cateva ore, ma simt mai odihnit deoarece eu mereu încerc să fac sport înainte cu câteva ore să mă pun în pat.

Mă simt mult mai bine

Dupa vreo 10 ore de birou pe zi, de multe ori nu îmi vine sa fac nimic, și am o stare fără nici o vlagă. Deși după vreo 30 minute de sport practic sunt puțin mai obosit, totuși starea de spirit e cu mult mai pozitivă.

Am mai multă energie

Oarecum se leagă de ceea ce spuneam mai sus. Pot să mă apuc de alte chestii mai personale după vreo 30 minute de sport pe zi și să am mai multă energie. Nu îmi mai vine să mă arunc în pat și să încerc să adorm dar defapt eu să stau sa ma uit pe tavan.

O viață mai sănătoasă

Presupun ca nu mai are rost să menționez de beneficiile pe care sportul le are asupra unui corp din punct de vedere medical. Nu aș avea aici ce să menționez deoarece e prea scurta perioada, dar din moment ce peste tot se spune asta, cred ca e usor de inteles.

Concluzie

Eu mi-am propus să fac sport de 4 ori pe săptămâna și sper sa reușesc, deoarece e prima dată când îmi pun un astfel de obiectiv si chiar daca pana in momentul de fata am reusit sa respect planul, sper sa reusesc si in perioada urmatoare.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer