Smartphone cu o cameră şi baterie bună

De când cu smartphone-urile, bateria şi camera mi-au făcut cele mai mari probleme. Dacă nu era camera, era bateria şi invers. Bine, la baterie, mai poţi veni cu tot felul de alternative prin care să o ajuţi însă la cameră, mai greu.

Aşa că, a venit momentul să renunţ la orice alt smartphone pe care îl am pe acasă, prin sertare şi să investesc o sumă mai mare în ceva de calitate, fără să mai evit nici măcar o secundă chestia asta. Adevărul e că ambele sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi iar în primă fază, având în vedere că îmi plac mult pozele de la un Iphone, mă gândeam la modelul 6S.

Nu ţin neapărat să fie de la Apple, însă nici nu aş refuza. Pe de altă parte, mă gândeam şi la ceva de la Samsung. Dintre astea două, intuiţia mă duce către S6, deoarece îmi place mult şi eleganţa sa. O să-mi dau timp cam o lună de zile cel puţin pentru această achiziţie şi sa aleg un model care să mă mulţumească, deoarece şi pozele au început să fie importante pentru mine. Sper să aleg unul calumea, că pâna acum am avut doar rateuri, sincer..

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer