Și-au revenit puțin criptomonedele + primele mele tranzacții

Zilele trecute peste tot se zvonea că s-a spart bula. Din vreo 100 monede virtuale, doar vreo 3 erau pe plus, dar așa cu câteva procente. Sărbătorile s-au simțit văd că peste tot, doar că eu am zis să profit puțin și am băgat ceva bani. Greșeala mea a fost ca am investit doar 150 euro, ceea ce se și simte acum.

Am doua tranzacții pe plus iar una pe minus cu -1$(asta înainte de treaba cu scăderea). Am făcut eu ceva greșit la prima și nah.

Nu am pregătit un articol complet despre cele mai bune platforme de tranzacționare sau de unde să cumperi deoarece înca testez. Momentan folosesc IQ Option, dar comisioanele sunt destul de mari. Adică la fiecare investiție, vei plăti 10%. Deci investești în Bitcoin să zicem 1000 euro, și mai plătești încă 100 comisionul. Deci automat, trebuie să crească cu cel puțin 10% moneda doar ca să îți scoți banii.

Ar mai fi și Etoro, însă și acolo, cea mai mică depunere trebuie să fie de 500 dolari, iar din ce am înțeles, toți o evită din cauza comisioanelor mari. Eu nu am încercat-o, doar cu bani virtuali.

În momentul de față testez platforme, portofele, analizez monede să văd care are potențial și de aceea, înca nu fac nici o recomandare oficială, dar urmează.

Mai jos e o poză cu micul și rușinosul meu istoric. Deci, e un exemplu de așa nu, și nu pentru că e pe minus ci pentru ca am investit prea puțin și nu mi-am făcut un plan, doar am investit, ziceam că poate, poate iasă ceva.

Tranzacții criptomonede

Să le luăm pe rând:

 1. Cum naiba să tranzacționezi 29.94 euro:)))? E cea cu roșu. Am oprit și am investit iar, dar de data asta 40:)))). A fost la distanță de 2 minute una de cealaltă și abia pe urmă mi-am dat seama de ce am făcut. 🙁
 2. Am prins momentul când Ripple a scăzut puțin si nu am mai avut așa mult pe card, abia vreo 100 dolari, iar când a crescut am vândut. Profit de vreo 10 dolari.
 3. A scăzut iar și am luat iar. Profitul e de vreo 13 dolari.

După cum vedeți, nu se merită să investești în sume mici, dar eu nu am citit cărți, articole și nici nu mi-a zis nimeni. M-a luat dintr-o dată chestia asta și am făcut-o.

Acum am investiți peste 170 dolari în Bitcoin si Dash, și sper de data asta să scot cam 100 dolari pe plus, deoarece i-am băgat când au fost pe minus.

Dupa asta, voi depune 1.000 dolari să evit profituri de câțiva cenți:)).

Sfat: Testați pe Etoro și IQ Option conturile fictive să înțelegeți cum merge treaba și când investiți bani reali nu încercați să depuneți mai puțin de 500 dolari deoarece chiar nu se merită și dacă nu va permiteți mai bine faceți un sacrificiu și mai așteptați, dar părerea mea e că nu se merită cu sume mici, mai ales că nu e deloc mic comisionul.(vorbesc strict de tranzacționare, pe termen mai scurt). De asemenea, analizati bine moneda în care investiți să nu faceți o greșeală ca mulți alții.

 

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

5 comments On Și-au revenit puțin criptomonedele + primele mele tranzacții

 • Cand ne spui si noua cum, de unde si cum sta treaba exact cu Bitcoin ? eu unul as fi interesat sa investesc si astept un articol foarte complex.

  • Salut Bogdan,

   Am pregătite mai multe articole, săptămâna asta vor veni primele doua despre bitcoin si criptomonezi și până săptămâna viitoare o să fie publicat și articolul despre prima investiție în Bitcoin. Îți recomand să te abonezi și la newsletter, deoarece acolo ofer tot felul de tips-uri despre acest domeniu. Stai pe aproape că urmează foarte multă informație despre domeniu 🙂

 • Voi ramane alaturi de tine, dar te rog sa explici cat mai multe ca si eu as dori sa fac o investitie.

 • Se merita sa investesti sume mici, dar doar atunci cand nu ai ca scop sa faci specula ci cand bagi bani si cumperi asset-uri asteptand ca acestea sa creasca.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer