Serviciul de urgență UPC

  • Bună ziua, de 3 zile nu mai funcționează internetul si nici televiziunea. Puteți trimite, vă rog, o echipă pentru a face verificări?
  • Sigur, săptămâna viitoare, va ajunge la dumneavoastră.

 

De 3 zile, mi-a căzut netul si nu a mai venit până astăzi. Situația a fost la fel si în cazul televiziunii. Ieri nu am avut cu cine să discut, deoarece lumea fost în vacanță(sau nu i-am prins câteva ore), însă azi am reusit.

După ce mi-a spus un tip să îi dau Reboot(cred că a 10-a oară), a programat o echipă să vină la față locului.. singura disponibilă fiind peste o săptămână.. Bine, a făcut o urgență si am primit un mesaj că va veni echipa peste 5 zile.. Bine că nu luna viitoare.

Până la urmă a venit un nene si a schimbat un cablu, însă dacă stătem după cei de la intervenții, îmbătrâneam! Mă gândesc cum naiba au ei programul ăsta, deoarece dată viitoare, sunt convins că nu îi voi mai suna pe ei, ci pe nenea ăla de 30+ ani care a venit după ce a iesit de la job.

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer