Rezultatele bune vin când te motivezi bine

În acest articol, voi face mai mult referire la facultate, liceu şi bac. Încă din liceu, aveam note dezastru, doar 5 şi 6, rareori aveam de la 7 în sus, şi atunci, doar la materiile uşoare. Şi pentru că lucram încă de atunci, niciodată nu aveam timp de învăţat, bine aveam, dar nu mi-l făceam eu. Ştii şi tu cum e, norocul ţi-l faci singur, aşa şi aici.

Prima dată când am dat bacul, praf, am luat 1 şi ceva la mate. Nici cum nu m-am putut motiva să învăţ, să iau un 5/6 şi să am bacul luat. După doi ani, m-am decis. Gata, mă duc la facultate. Frumos, m-am dus la meditatii şi deşi mi-a fost greu am luat de la 7 în sus, mai ales la mate unde am luat aproape 8 de la 1 :))

Acum la facultate, aceeaşi poveste. Nici cum nu mă pot motiva în timpul sesiunii să învăţ, să-mi iau toate examenele, şi deja am ajuns în anul 3. Acum, m-am hotărât că vreau să plec în State şi la materiile la care am restanţe, zici că îmi amintesc toate cursurile la care am fost, şi ce materii ‘uşoare’. Aşa că, o să am un an greu la facultă`, că am ceva restanţe şi doar la materiile grele. Aşa că, la mine doar aşa merge. Trebuie să mă motivez eu singur, altfel nu am şanse de reuşită, trebuie să ştiu unde vreau să ajung şi pentru ce mă zbat.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer