Proiectul meu de marketing afiliat

Acum aproximativ o lună, am zis că trebuie să îmi măresc venitul neapărat, că aşa nu se mai poate. Am stat şi m-am gândit şi ca să nu mă complic foarte tare am ales marketingul afiliat. Domeniul îl aveam de vreo 6 luni din alt proiect eşuat cu cineva şi dacă tot avea un nume brandabil, am zis totuşi, să-l folosesc.

Zis şi făcut. Am luat un host mai bunicel, am instalat wordpress-ul şi am început aşa uşor. Acum, am ceva articole pregatite, temă aproape pe final, şi am mai luat legătura cu câteva persoane mai cu experienţă atât în afiliere cât şi în SEO.

Dintr-un proiect la care vroiam să ajung la aproximativ vreo 700 – 1000 ron, am ajuns să mă gândesc la ceva mult mai mare. Tot am stat şi m-am gândit, calcule, planuri şi multe altele iar acum îmi pregătesc un pachet de vreo 50 articole de minim 2.000 cuvinte, ceva mai greuţ să zic aşa.

Sincer, nu ştiu unde mă va duce sau unde o să ajung cu proiectul, cert e că am în plan să investesc mulţi bani pe partea de SEO. E şi mai interesant cum a ajuns să fie un proiect de suflet în care investesc foarte mult timp dupa câteva discuţii. Asta, după ce am văzut că există un potenţial enorm în afiliere şi am zis că de ce nu, oricum voi câştiga foarte multă experienţă dacă chiar e să dau greş. (oricum, nu o să fie cazul)

Aşa că, pe lângă faptul că am început să am comenzi multe şi chiar să mă contacteze tot la 2/3 zile cineva pentru articole, am început în forţă şi cu site-ul ăsta. Cu siguranţă, vara asta o să fie foarte full, nici nu pot sa mă plâng pentru că asta mi-am dorit când m-am reapucat de online, prin noiembrie anul trecut.

Aşa că, ăsta e proiectul meu în mare de marketing afiliat şi în care investesc foarte mult timp momentan şi bani curând. Vedem ce o sa iasă!

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer