Proiecte noi, timp liber putin si fara prea multe iesiri

Sincer, sunt praf rau cu timpul. Atat de praf incat in unele zile ma apuc de treaba dimineata inainte de 7 si de multe ori ma prinde ora 00 cu treburile nerezolvate. Bineinteles, iau si pauza, dar prefer sa ma plimb prin parc, sa dorm sau sa ma duc intr-un local misto sa mananc si sa uit de tot. Ca daca as sta sa scriu pe blog, singur m-as pierde pe social media si as claca rau.

Momentan sunt super ocupat cu o lansare noua si desi am peste 100 articole scrise in Draft dar neverificate, totusi prefer sa ma axez pe ceea ce consider ca e mai important.

E posibil sa las blogul asta in stadiul actual si sa deschid unul pe engleza, dar acolo o sa fie 2, 3 articole pe luna, care se refera strict la ceea ce fac eu zi de zi si cum trec peste momentele grele din antreprenoriat. Inca nu stiu nimic exact, deoarece prefer sa stabilizez putin treaba si pe urma voi lua o decizie.

Vara asta, 99,9% o sa lucrez mereu, fara vacante prin alte tari. E posibil la iarna sa plec vreo 3, 4 zile in Coreea de Nord(da, chiar acolo) dar dacă o să fiu full in vacanța de iarnă, amân pe 2020.

Daca nu o sa uit, peste vreo saptamana o sa cumpar un ssl pentru blogul asta, deoarece vad ca nu are si aia e. Poate chiar o sa scot partea de blog, si las o pagina de prezentare pentru ceea ce fac. Habar nu am ce o sa fie. Un lucru e cert – antreprenoriati si investitii la bursa 🙂

Până una alta, ne mai auzim poate pe aici si singura adresa de mail pe care pot fi gasit e salut@cristianursan.ro.

Toate cele bune!

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer