Primii pasi seriosi în investiții

Am mai avut tentative să investesc la bursa si chiar am facut-o, unele chiar alaturi de niste rezultate pozitive, însă acum vreau să încep cu 1/2 ore în fiecare zi. Nici acum nu înțeleg de ce nu am perseverat, dar cred că acum a venit momentul să mă țin de treabă.

Primele investiții la bursă

Evident, pentru primele investiții la bursă nu voi investi bani, ci timp. O să încep să folosesc niste conturi demo câteva luni. Nu ma grăbesc, deoarece nu e ca si cum cineva mi-ar fura ideea, deoarece bursa peste 3, 6 sau 12 luni o să fie tot acolo.

Inițial, conturile demo le voi folosi să investesc la Bursa de Valori Bucuresti. Primele două luni o să testez foarte multe chestii să înțeleg exact ce se întâmplă pe acolo desi practic eu am mai investit în ianuarie 2018 si în principiu înțeleg baza, însa nu vreau să arunc cu bani reali.

Chiar dacă în criptomonede am început mai serios acum peste un an de zile, totusi la bursă mă consider începtor total.

Momentan îmi pregatesc conturile demo, citesc tot ce prind, mă documentez si într-un fel sau altul pregătesc banii pentru strategia pe care o să o folosesc la investițiile mele viitoare.

Deja am în cap câteva companii de la Bursa de Valori Bucuresti care mi-au atras atenția însă în momentul în care voi începe vreau să fiu sigur de ceea ce fac.

În schimb, vreau să testez investițiile din alte țări, asa că, o parte din zi, mi-o dedic acestui domeniu.

Personal, mă gândeam ca primele 6 luni de zile să fie de încercare cu conturi demo, însă nu stiu exact cât va dura, deoarece voi trece la bani reali doar în momentul în care voi fi sigur pe mine.

Pe blog, o să postez foarte des articole si materiale din zona asta +  (posibil) un articol zilnic de stiri din Romania si international.

 

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer