A venit prima comandă de pe Aliexpress

Am zis să intru si eu în ton cu lumea si să încep să comand chestii de pe Aliexpress că e destul de avantajos. Am comandat un ceas ieftin să văd cum decurge totul si în vreo 18 zile a ajuns, însă nu oricum.. am primit coletul direct în posta de la adresa de pe care l-am comandat.

Eu stiam că trebuie să merg la posta vamală, că asa spune toată lumea pe net, dar m-am trezit cu el acasă si pe lângă asta, a venit chiar repede, desi acolo erau mentionate minim 29 zile.

Am mai facut două comenzi, puțin mai scumpe decât prima, însă sper să fie totul în regulă. O să încep să mai comand tot felul de chestii, deoarece am găsit niste lucruri foarte interesante la preturi foarte bune.

După cum văd chinezii conduc lejer piața, si cu siguranță o vor mai conduce o perioadă lungă de timp, deoarece incă se dezvoltă.

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer