Prefer să lucrez cu privatul decât cu statul

În articol acesta, fac referire în special la sistemul de sănătate, chiar dacă nu sunt în mare măsură să vorbesc despre asta, totuşi vreau să-mi exprim părerea.

De multe ori când aveam câte o problemă de sănătate şi ajungem la un spital de stat simţeam că mă duc la moarte. Chiar serios, oribil, cozi de zeci de persoane, medici care îşi băteau joc de tine, care te făceau să te simţi inferior ca şi cum ei erau ceva zei plus să nu mai zic de banii pe care îi aşteaptă de la fiecare pacient.

În plus, în momentul consultaţiei sau al analizei şi dacă aveai dureri insuportabile, trebuia să stai drept că în armată. Aşa că, am renunţat să mai colaborez cu orice fel de instituţie medicală de stat si să trec la privat, acolo unde serviciile sunt de cinci stele.

Ştiu, e scump, dar nah, decât să fiu considerat un sclav prefer să dau un ban şi să stau în faţă. De exemplu, ieri aveam o programare la ORL la un spital privat la ora 11:10. am fost chemat în cabinet la 10:10 că am ajuns mai repede şi am putut să discut cu doctoriţa ca şi cu un prieten, chiar dacă avea 45+ ani.

Aşa că mai bine îmi vând tot din casă decat să ma mai duc la o simpla consultaţie la orice spital de stat, dau un ban dar măcar sunt tratat calumea.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Prefer să lucrez cu privatul decât cu statul

  • Deci tu preferi sistemul de sanatate privat doar pentru ca au marketing mai bun?!

    • Oarecum. Mă simt mult mai bine când merg la o consultaţie şi medicul se comportă frumos cu mine şi pot sa vorbesc cu el ca şi cu un prieten, comparativ cu cei de la stat unde eşti tratat altfel.. într-o oarecare măsură. (cel puţin eu am prins doar persoane nu foarte oke, să spun aşa)

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer