Prea multe conturi şi carduri bancare

Primul card bancar şi cont totoodată, l-am avut pe la vreo 16 ani. Genul ăla de cont bancar pentru care semna un părinte şi l-am făcut în liceu deoarece acolo ne băgau banii de pe abonamente. Am făcut naveta vreo 15 km pe toată perioada liceului.

Oricum, astăzi am descoperit faptul că am multe carduri bancare de la cele mai cunoscute bănci. Şi nu sunt deloc puţine. Defapt ştiam ca am multe carduri, dar nici chiar aşa. Eu folosesc doar ING si BT şi trebuie să scap de restul neapărat şi cât mai repede.

Lucrez cu băncile de mai sus ca mi se par cele mai oke şi comisioanele nu sunt atât de mari precum la altele. Sper că nu voi avea ceva taxe de plătit că nu le-am folosit deloc şi să se termine totul cât mai repede şi cât mai bine.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Prea multe conturi şi carduri bancare

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer