Prea multă dezvoltare personală strică

Am întâlnit tot felul de persoane care mânâncă pe pâine dezvoltare personală. Și eu citesc mult, dar încerc să nu mă pierd, deoarece uneori am impresia că mă distrage de la alte chestii mai importante.

Acum câțiva ani de zile, am avut o situație puțin mai delicată. Aveam o discuție aleatorie  la un eveniment cu un tip si respectivul, a început sa discute cu mine în citate din cărți, pe unele din ele, le stiam si eu, dar pe majoritatea nu.

Mai nou văd că sitația e cam aceeasi. Tot primesc pe Instagram follow si like-uri de la persoane care fac parte dintr-un mlm care are ca si bază călătoriile. Plin de citate pe la poze si prin bio, tipic tipului de mai sus. În plus, ăstia te învața cum să călătoresti si să primesti bani pentru asta..

Acesta e unul dintre motivele pentru care eu nu citesc doar cărți de dezvoltare personală, ci mai schimb domeniul.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

3 comments On Prea multă dezvoltare personală strică

  • Nu stiu, dar parca pe instagram e mult spam in momentul de fata. Multi dau follow doar pentru a da, ca si cum se adaugau prieteni inainte, pe fb.

    • Folosesc niste softuri. Recent, am primit like-uri la toate pozele de pe instagram, dar la un interval de 2/3 ore cate un like..

  • Dezvoltarea personală a devenit un mic cult în România și se pare că mulți din cei care erau relevanți în acest domeniu în urmă cu câțiva ani, fie s-au lăsat de scris în domeniu, fie au capitalizat această oportunitate și vând cursuri și coaching pentru această piață.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer