Povestea ultimilor 3 ani

Incepand cu 2020 pana acum, m-am afundat rau in munca. Dar rau de tot, nu asa. Din toata experienta asta nu am iesit cu foarte multi bani, dar am iesit cu niste lectii pe care nu mi-as fi inchipuit ca m-ar destepta atat de mult. Sunt multe intamplari, prea multe sa incep chiar acum sa le scriu pe blog, dar o voi face treptat.

Ce e cel mai important este ca am inteles foarte bine(as zice eu) care e treaba cu magazinele locale, retelele de magazine, francize, competitie, productie, afaceri de sezon, credite pe firma, angajati, concendieri, planuri de afaceri esuate si multe altele.

Puteam eu sa citesc oricat si tot nu as fi ajuns la concluziile la care am ajuns pana acum. De cele mai multe ori, chiar ai nevoie sa te bati cu capul de ceva sa poti sa intelegi exact despre ce e vorba.

Ca si comparatie, nici macar nu se poate compara o afacere clasica, cu sediu, angajati, chirie etc cu o afacere online precum afilierea. E total altceva. La unul din magazine am vreo 4 avize doar de la DSV.. multe de zis nu prea mai sunt.

Sezonul urmator care incepe foarte curand in martie va trece si el, iar acum sunt pregatit sa adun niste bani sa vad incotro ma indrept. Acum nu mai tin deloc sa ma consider antreprenor, ba chiar din contra, incerc cumva sa ies din tot stresul asta care m-a terminat psihic in ultimii ani. In plus, credeam ca sunt foarte oki cu responsabilitatile dar cumva acum incerc sa le evit, asta dupa ce am inceput sa ma cunosc mai bine.

Asadar, povestea ultimilor 3 ani e despre munca fara oprire si cam atat. O sa fac articole si le postez treptat despre toate experienta celor 3 ani, dar sunt foarte, foarte multe si nu as putea nici fizic sa le scriu pe toate odata si nici nu mi le amintesc in linie, dar vor aparea aici.

In plus, vreau sa a axez cat mai mult pe afiliere si blog, cat mai mult posibil. Din experientele trecute, au fost cele mai linistite activitati ale mele dar cel mai mare avantaj e ca nu trebuie sa dai explicatii la nu stiu ce institutie. Ne auzim curand 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.