O noua bancă, o nouă poveste

Am fost astăzi la Raiffeisen să fac plata pentru un curs, 750 ron. Am ajuns acolo și după maxim 1 minut o tanti m-a chemat. I-am explicat că vreau să fac o plată într-un cont și nici nu am termiat că deja si-a început poezia. Ai cont la noi? Ai card atașat la cont? Când ai folosit cardul ultima dată? Dar știi de noua noastra ofertă? Dar mai știi de faptul că…? Și așa mai departe. Dar ce a fost mai important e că am plătit 15 ron comisioane.

Deja după maxim 1 minut voiam să ies afară. Nu mai știam cum să îi explic faptul că, eu încerc din răsputeri să îmi închid aproape toate conturile bancare că nu mă ajută cu nimic și rar trebuie să fac plați la ghișeul unor bănci deoarece prefer să fac online tot, doar că acum nu s-a putut.

Degeaba. Eu am vorbit, eu am auzit, zici că m-am adresat peretelui din spatele ei. Nu m-a lăsat sa plec pâna nu m-a verificat. Când am auzit, păi știți, deoarece nu a mai fost folosit și ati avut avut datorii(cativa lei pentru administrare) la noi, contul dvs. a fost închis. Doamne ajută în capul meu.

Contul ăsta era printre cele de care am uitat. Am închis luna trecută câteva, dar a mai rămas acesta și înca unul. Uite că mai am doar la Piraeus și am scăpat de ele. De tot.

Deja când își încep poezia mă apucă râsul, dar ce pot face în acel moment… Sper ca banii au intrat si eu să-mi văd de treaba mea:))

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer