Despre planificarea unei vacanțe în Grecia

Zilele trecute am discutat cu o prietenă si ne gândeam ca săptâmăna viitoare să facem un tur al Islandei deoarece are liber 10 zile, însă nu îmi pot lăsa toate aici si să plec. În plus, sunt sigur că cel puțin o lună de acum în colo, situația va fi la fel, de aceea, am început să mă uit si la alte zone unde să merg într-un city-break cât mai curând, iar Grecia mi se pare interesantă. Desi eu nu sunt un fan al zonelor calde, totusi am vrut să vizitez această țară de ceva timp.

Am incercat să găsesc o zonă cât mai cunoscuta, dar în acelasi timp, să fie destul de accesibilă din punct de vedere financiar. Am mai primit niste recomandări de la ceva prieteni si am găsit niste oferte bune pentru o vacanță în Corfu, care par foarte avantajoase. Situația s-a schimbat foarte mult de anul trecut când pur si simplu în aproape orice perioada, plecam pe undeva, deoarece acum unele persoane depind de mine si nu ar fi tocmai frumos să le las asa, că până la urmă, îmi fac mie rău, fiind totusi vorba de clienții care mă plătesc.

Raportat la prețuri, diferența dintre o vacanță în România sau Bulgaria cu una în Grecia nu cred că este foarte mare, deoarece ofertele de avion sunt tot mai avantajoase si preturile tind sa fie si mai mici, ceea ce e si mai bine pentru pasionații de călătorii. În schimb, la mâncare sau alte mofturi, sunt sigur că prețurile diferă, însă pe mine nu mă atrage absolut deloc o săptămână petrecută la noi pe litoral, dar niciodată nu se stie.

Oricum, pâna una alta, trebuie să mai cumpăr si o cameră, deoarece vreau să fac si niste poze calumea, nu ca data trecută în Islanda când m-am dus cu un Lumia la mine, care făcea niste poze foarte proaste. Eventual chiar o dronă deoarece Grecia are niste peisaje care pe mine mă impresionează si chiar merită filmata de sus.

Zilele acestea chiar m-am gândit foarte mult la faptul că situația era extrem de diferită acum 10/15 ani de zile, când o vacanța în altă țară, părea ceva foarte scump, sau cel puțin asa era în zona unde am crescut. Mai nou cu 500 – 800 ron, poti sa mergi cam prin orice zonă din Europa si în afară de cheltuielile personale si mâncare, ai totul asigurat.

Oricum, până la plecare, încerc să găsesc cea mai avantajoasă ofertă deoarece sunt sanse foarte mici să nu ajung singur acolo, deci cel mai probabil vom fi cam 4 persoane, să fie cât mai fun. Asadar, dacă ai o recomandare, o astept în comentarii.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer