Planificare City Break lunar

Dacă în perioada următoare treburile ies asa cum vreau eu, o să merg lunar câteva zile în altă țară, asa ca si un city break lunar. Probabil că nu se va întâmpla chiar luna asta, dar sper să fie cât mai curând.

Țările care mă interesează sunt în principiu cele din Europa, precum Spania, Italia, Portugalia si Grecia însă mă gândesc si la Malta si Cipru. Din păcate am văzut puține oferte care constau în țări cu o temperatura mai joasă asa cum îmi place mie sau cel putin zone mai interesante pentru mine.

În ultima perioadă am tot analizat ofertele de pe Aventurescu si Trevelador. De exemplu, ăsta mi se pare un City Break de luat în calcul însă din păcate acum sunt destul de prins.

Între timp, voi încerca să renunț la tot ce ține de muncă la birou, special pentru a reusi să fiu cât mai independent din punctul ăsta de vedere, pentru a putea să mă deplasez exact acolo unde doresc eu, fără să am probleme.

Chiar am văzut recent un nou MLM, care îsi face apariția în România si care se bazeaza pe călătorii. Pe Instagram tot primesc follow de la persoane care fac parte din chestia asta si indiferent cât de tentant ar fi, ultima experienta mă face să evit o astfel de afacere, din tot sufletul. Au ceva motto “You should be here”. Ei spun că au cele mai mici preturi si primesti banii înapoi daca găsesti un pret mai mic ca si la ei. Eu am verificat si am găsit câteva mai ieftine 😀

Oricum, când voi începe să plec prin City Break-uri, probabil voi face o categorie specială, deoarece voi pune accent si pe partea foto si video.

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer