Optimizarea costurilor, timpului si a tot ceea ce se poate

Scriam aici despre modul in care mi-am ales eu banca la care sa am cont curent, respectiv un card de debit in asa fel incat sa evit sa stau la un ghiseu degeaba. In ultima perioada, cred ca am devenit obsedat de a optimiza tot ce se poate. Am ajuns sa incerc sa optimizez si tot ce tine de a gati desi in mare parte doar comand dar vreau sa renunt la acest obicei.

Ideea e ca obiectivul meu principal in momentul de fata e sa economisesc cat de mult timp pot deoarece am in derulare niste afaceri care imi ocupa cea mai mare parte a timpului si prin care imi asigur pe termen lung niste venituri consistente, sper eu.

Cumva orice alta activitate precum cumparaturile, gatitul, statul la cozi sa platesc nu stiu ce factura, sa fac curat mi se par pierdere de timp. Sa nu mai zic de condus.. pe langa ca mi se pare cumva periculos in ideea in care fiecare conduce de zici ca e pilot de curse, mai pierzi si o gramada de timp. Stiu ca nici un alt oras nu se compara cu Bucuresti, dar nici Clujul nu sta prea bine, defapt deloc, e din ce in ce mai rau si prefer sa folosesc masina cat pot de putin.

Evident, nu pot optimiza tot dintr-o data, dar le iau pe toate pe rand si acolo unde consider ca e ceva urgent dedic mai mult timp si mai multa energie. In aceeasi masura, nici nu vreau sa merg in cealalta extrema si sa devin total deplasat privind asta, dar ma straduiesc sa economisesc timp pretios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.