Oficial îmi voi petrece vara în Islanda

Am tot vorbit despre plecarea mea pe blog, chiar în mai multe articole însă erau doar nişte idei pe atunci. Acum, a venit timpul să trec la fapte. În ultima perioada m-am axat mai mult strict pe partea asta şi chiar dacă iniţial am ales State, totuşi viaţa m-a îndreptat câtre Islanda. Sincer să fiu, nu ştiam foarte multe lucruri despre aceasta ţară până zilele trecute când am avut confirmarea: interviul + actele în regula.

Întradevăr, eu plec prin programul Work & Travel, dar totuşi am vrut să fiu sigur. Singurul lucru care mi-a mai rămas pe lista de task-uri sunt hainele mai groase şi asigurarea medicală, care o sa mi-o fac la un privat, mâine dimineaţă.

Aurora Boreala

Luni, voi lua avionul din Budapesta, sper să fie un zbor cât mai lin. Cu un avion comercial, va fi primul, însa nu primul zbor cu avion. Oricum, momentan încerc să mă axez pe achiziţionarea celor mai bune haine, deoarece nu vreau surprize, tot la câteva zile să fiu răcit sau altceva.

Biletele de avion, sunt realtiv oke să spun aşa, doar dus ajungi în perioada asta, cu tot cu loc pentru bagaje şi cu restul detaliilor până în 900 ron, asta având in vedere că sunt aproape 3500 km şi fără escală. Şi oricum până acolo o să fac doar câteva ore, spre surprinderea mea, ceea ce e şi mai bine, chiar dacă nu am o problemă să zbor cu avionul.

În altă ordine de idei, nu ai nevoie de viză pentru că nah, e în Europa, dar mi s-a spus să am paşaportul la mine, mai multe detalii abia zilele astea voi afla.

De când prietenii au aflat că plec, doar cele mai ciudate poveşti am auzit despre ţara asta dar am tot întrebat şi adevărul e total invers. Oricum, nu voi avea o vară plină de fete în bikini:)) şi chiar sunt bucuros, nu sunt un mare fan al verii şi a căldurii, sincer chiar prefer frigul. Şi acum că am avut ocazia asta, nu am vrut să dau cu piciorul, sunt sigur că voi avea o experienţă pe cinste.

Voi sta acolo pentru următoarele 5 luni de zile şi voi lucra într-un parc naţional, la baza gheţarului.

Momentan, mă rezum doar la atât dar promit că voi scrie cât de des pot, despre tot ce înseamnă Islanda, viaţa de acolo si multe alte lucruri, mai ales că am căutat pe net informaţii şi ceva de actualitate nu am prea găsit. O sa încerc să ofer un ghid să spun aşa, deoarece chiar am văzut că toată lumea crede că acolo îngheţi de frig şi pe urmă te mănâncă urşii polari:))

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer