Oamenilor le e frică de necunoscut

Nu mă refer la întuneric, ba din contră, mă refer la orice lucru care e nou, care nu a mai fost încercat de persoana în cauză până acum sau pe care societatea l-a interzis. Poate fi o excursie într-un loc puţin mai “periculos”, un nou sport sau pur şi simplu zborul cu avionul.

De multe ori m-am confruntat cu anumite frici şi ca să ajung în momentul acesta, a trebuit să închei toate războaiele pe care le-am avut în mine. Şi chiar am avut multe să fiu sincer.

Aş putea da foarte multe exemple şi sunt sigur că şi tu, dar că să nu fac referire la nimeni şi să creez discuţii, mă dau pe mine ca exemplu. E cel mai bine.

Una dintre cele mai mari frici ale mele de când am fost mic, a fost tot ce înseamnă zbor şi înălţime. Dar nu că nu puteam să mă urc pe ceva înalt sau să mă uit în jos, pur şi simplu doar când îmi imaginam ceva la înălţime deja mă lua un fior. Nu cred că a fost o frică venită din mine, cel puţin nu în totalitate, însă societatea mi-a băgat chestia asta în cap că trebuie să îţi fie frică de înălţime.

Am avut de înfruntat multe chestii ca să o depăsesc, nu a fost uşor deloc, dar a fost posibil. Până la urmă am ajuns să fac cursuri de zbor cu planorul şi mă gândesc la multe alte lucruri in sensul ăsta, curând.

Ţin minte că am ajuns undeva prin România pe la vreo 12 ani de unde se făcea bunging-jumping. Când m-am uitat în jos, deşi era ceva gard sau protecţie, era naibii să cad câteva sute de metri, cu tot cu protecţia aia:)). Acum sunt nebun după zbor şi sporturi de genul`, aşa mai diferite faţă de ce îţi dă voie societatea.

Oricum, orice frică poate fi învinsă doar din interior. Până la urmă, din interior pornesc toate.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer