Tot mai multe posibilitati de investitii avantajoase. Tu în ce iti investeti banii?

De când ma tot pregătesc si citesc despre domeniul investițiilor dau de tot felul de site-uri si articole care îmi pun la dispozitie tot. Mai puțin banii si timpul.

Bineinteles, sunt si tot felul de scam-uri si alte chestii de genu, insa de data asta ma refer strict la ceea ce se numeste investitie profitabila sau la ceea ce e pe bune.

De vreo 2 – 3 saptămâni, am aflat de Bondora, de la Laurentiu. Practic, am rupt internetul sa aflu informații despre tipul respectiv de investiție.

Zilele trecute, am aflat despre Seedrs, printr-un articol despre un investitor roman. Seedrs, mi se pare mult mai interesant decat Bondora, deoarece practic te pune în legătura cu mai multe companii din lume, care au chiar produse interesante. Una dintre ele este tocmai Riversimple , care are la baza productia unui concept mai interesant de masini.

Platforma asta, trebuie studiata bine, deoarece are un potential foarte mare prin care iti poti face niste investitii – parerea personala in momentul de fata.

Din pacate, vara asta vreau sa lansez o afacere nouă si am nevoie de bani pentru ceea ce vreau sa fac însă 100% platforma Seedrs va fi analizata de mine din toate punctele de vedere si dacă găsesc un start up interesant o sa fac si o investiție pe care o sa o prezint pe blog.

Dacă o sa se întâmple asta, o să fac un articol despre Seedrs si cum se poate investi acolo.

Tu în ce îti investeti banii sau unde?

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer