O nouă provocare: cel puţin o ora de citit pe zi

Cum am început să am mai mult timp (deoarece am terminat-o cu jobul din afară) şi dacă tot dau drumul la agenţie, am zis să investesc mai mult în mine, deoarce sunt sigur că rezultatele se vor vedea în timp. Anul trecut am vrut să fac treaba asta, dar am tot amânat.

Aşa că, de săptămâna trecută am început să citesc aproximativ 90/100 minute pe zi. De obicei o fac dimineaţa şi seara însă când sunt pe maşină, mereu am o carte la mine. Defapt, niciodata nu citesc două cărţi în acelaşi timp. Am auzit totuşi de persoane care făceau asta.

Momentan am două cărţi, dintre care una e aproape gata. Neapărat trebuie să îmi comand altele, pe când ajung în România să mă duc direct să le ridic. Şi dacă tot m-am pus pe treburi mari, am zis că mă voi axa cel puţin vreo 2 luni pe vânzări, business şi marketing. Astea sunt cele care m-ar interesa cel mai mult acum.

Cât despre treaba cu reuşita, mă gândesc că probabil vor fi zile în care pur şi simplu nu apuc sau am altceva de făcut mai urgent dar voi încerca cât de mult pot să mă ţin de treabă până în septembrie anul viitor.

Ştiu că e un lucru mare să dedici atâta timp timp de un an, dar mereu mi-au plăcut provocările, să ies din zona de confort şi să fac ceva mai diferit. Voi încerca nici să nu mă aglomerez cu treburile aşa mult şi sa am timp să îmi duc la sfârşit aceasta promisiune. Ideea e că vreau să ajung la 50 de cărţi citite în anul următor deoarece desi citeam şi înainte aproape zilnic, dedicam foarte puţin timp pe zi.

Şi referitor la cărţi, dacă ai vreo recomandare, indiferent de tip, o aştept în comentarii.:)

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On O nouă provocare: cel puţin o ora de citit pe zi

  • Asta mi-am propus si eu, dar nu mi-a reusit deocamdata. Totusi am zile in care reusesc sa citesc mai mult de o ora, deci se compenseaza. Oricum, as putea sa spun ca depinde si de carte 😀

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer