O nouă întâlnire cu programarea

Primii bani pe care i-am câştigat pe internet au fost din programare când aveam jumătate din vârsta de acum. Adică, i-am făcut la un tip din câteva scripturi unul singur(doar aşa pot explica cel mai bine deşi nu e neapărat traducerea perfectă) şi i l-am tirmis. Pe toată treaba am luat 5 euro pe telefon, că doar aşa era atunci. Probabil dacă le ceream părinţilor mei iban-ul rămâneam fără calculator:))

Astăzi, am stat toată ziua pe laptop fără să fac mare lucru şi mi s-a năzărit iar să mai citesc care mai e treaba cu limbajele de programare. De data asta, am ales Java şi sincer mi s-a părut tare interesant, în mai putin de câteva ore am reuşit să fac câteva chestii interesante, dar am rămas blocat la nişte erori.

Dintre toate chiar dacă e cel mai greu din câte am citit, mi se pare cel mai interesant şi poate curând mă apuc să îl studiez mult mai bine, deoarece proiectele mele viitoare merg într-o direcţie în care limbajul îşi face simţită uşor prezenţa.

Habar nu am dacă voi continua să îl studiez zilele următoare dar se pare că am o afinitate pentru el. Şi având în vedere că facultatea se apropie de sfârşit, cu siguranţă voi avea mult mai mult timp pentru a investi în nişte cunoştiinţe.

Chiar dacă pare ceva neobişnuit să înveţi un limbaj de programare doar de dragul de a-l învăţa, totuşi personal vreau să continui pe partea online fără nici o ezitare, de aceea încerc să cercetez cât mai bine piaţa, să ştiu exact ceea ce voi face de acum în colo.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer