Numere de telefon suspecte

De o luna de zile, mă tot sună niste numere de telefon, care ulterior(de vreo 5-7 zile) s-au oprit, însa unul dintre ele, continuă să sune. Ăsta, mă suna în mod insistent, uneori chiar si de două ori pe zi. E un număr de fix si mă sună atât de haotic, încât pur si simplu nu reusesc să răspuns. Inițial nici nu am vrut dar acum dejă mă enervează rău.

Am încercat să sun eu înapoi, dar mereu sună ocupat, indiferent de ora la care sun. Problema e că în momentul în care încep să lucrez, de obicei 4 ore, îmi pun pe silențios telefonul, ma deconectez total de la orice sursa de distragere în asa fel încât să pot să îmi fac treaba, deoarece în ultima perioada am avut mari probleme cu tot ce ține de concentrare.

Credite nu am, abonamente la diferite servicii nici asa, dar totusi cineva mă caută insistent.:))

Pe  internet am găsit ceva informatii cu privire la numarul respectiv care fac referire la ceva metodă de a face cost suplimentar. Până la urmă cred că mă voi duce la Vodafone cu numărul deoarece eu am tot blocat alte numere care mă sunau foarte insistent, dar când le-am răspuns nu vorbea nimeni.

M-am mutat la Vodafone.. cam de un an si jumatate si de atunci, am tot pățit chestii de genu, în schimb, cât timp eram la Orange totul era linisit, cu mentiunea că nu aveam abonament.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Numere de telefon suspecte

  • Eu blochez orice număr pe care nu-l cunosc și nu sun niciodată înapoi. Cine nu mă găsește la telefon, și la mine stă mai mult pe silențios, mă găsește pe Whatsapp sau pe mail. Cine vrea să mă găsească doar la telefon să fie sănătos.

    • Asa faceam si eu inainte dar cand am lansat agentia, am dat numarul meu personal mai multor clienti si nah de atunci am inceput sa raspund si chiar sa sun inapoi. Pana la urma, o sa renunt la obiceiul asta.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer