Nimic nu trebuie lasat neoptimizat din activitatile zilnice

Nu ma refer la seo sau ppc. Ma refer la viata de zi cu zi. Acum evident daca ai un job normal, acolo nu poti face mare lucru sa optimizezi lucrurile daca nu ti se permite asta. Dar o poti face inainte sa ajungi acolo dar si dupa.

In cazul meu, fie ca ma gandesc la gatit, mers pana intr-un loc, rezolvat ceva la banca sau pur si simplu modul in care sa imi aranjez biroul, totul vreau sa fie optimizat si sa economisesc cea mai pretioasa resursa pe care o am, adica timpul.

Tot aici intra si activitatea profesionala, de unde imi castig banii. In anumite situatii imi e pur si simplu imposibil sa fac asta deoarece depind de prea multe persoane adica de clienti si oricat de mult as incerca, tot timpul se intampla ceva. De aceea uneori ma gandesc sa renunt de tot la orice fel de afacere fizica si sa ma axez pe online, mai ales ca in ultimii 3 ani de zile am bagat un stres in mine de maine imi vine sa inchid tot. Voi vedea in urmatorii 2 ani..

In alta ordine de idei, urasc sa pierd timpul degeaba, pe mai ales pe drum, nici nu pot sa ma concentrez pe un podcast, nici nu pot sa fac altceva in timpul ala, adica pentru mine condusul = timp pierdut degeaba. Asta e si motivul pentru care am ales o banca la care nu trebuie sa merg fizic deloc, indiferent de situatie.

Chiar daca uneori e placut sa iesi intre oameni si ai impresia ca e mai bine fizic decat singur in online, dupa astia 3 ani de zile, ma gandesc doar la timpul ala pe care l-am pierdut fara sa fac nimic, mai ales ca uneori nici nu am reusit sa ma concentrez 100% pe a face un task.

Incepand cu luna martie, trebuie sa fac niste schimbari, ca asa nu se mai poate. Unii imi mai spun, daca toti ar lucra online, cine ar mai fi in magazine, cine te-ar mai servi etc. dar din punctul meu de vedere fiecare isi alege profesia dupa bunul plac si fiecare isi face viata asa cum isi doreste. Nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.