Nici o pregătire de Black Friday

Am avut astăzi toată ziua o durere de cap, și într-un final, a fost prima zi din această săptămână în care am reușit să am și eu două mese normale, cu o cantitate acceptabilă de elemente nutritive că tot banane, iaurturi și biscuiți simpli am mâncat de luni. Nici nu m-am omorât cu analizarea produselor din timp.

Am și eu niște site-uri cu care fac afileire, așa ușor, nimic serios. Nu le-am pregătit pentru BF, nu am investit în seo, nici în reclame astăzi, pur și simplu nimic. Cum era de așteptat, la comisionul ăla de 1%, situația e urâtă. Nu mă plâng de asta, dar nu mă atrage afilierea atât de mult ca și pe alții si cel mai probabil voi renunța la acele site-uri anul acesta.Nu de alta, dar nu mi se rentează.

Aveam în cap un nou stoc de cărți, dar din păcate nu au fost reducerile care mă așteptam să fie. Pe lângă astea, doream să îmi cumpăr o imprimanta pentru agenție și tot felul de chestii pentru birou. Nu am găsit ce mă interesa și astfel am preferat să nu bag în seama ziua de azi. Sincer, mai mult am stat prin pat pe la seriale cu durerea mea de cap.

Cu siguranță alții au găsit ceea ce ii interesa la un preț oke dacă au avut noroc, alții au făcut astăzi niște sume frumușele, iar alții.. la fel ca mine. Personal nu cred în puterea acestei zile ca și alte persoane, dar nah, oamenii au opinii diferite, ceea ce e bine.

Aștept să apară pe facebook nebunia cu pozele lucrurilor luate astăzi, deoarece țin minte că și anul trecut a fost la fel. Ba, mai mult. Unii și-au expus public frustrarea vizavi de întârzierea comenzilor, dar mi se pare normal să se întâmple așa, deoarece de maxim 3 ori pe an, lumea se înghesuie la cumpărături.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Nici o pregătire de Black Friday

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer