Nevoie mare de gadgeturi

Niciodată nu am fost cu tehnologia, doar cât să mă descurc. Mereu am avut un smartphone foarte modest, cu care să nu am probleme de comunicare de nici un fel, special pentru a putea să fiu în rând cu societatea şi să nu am probleme dacă vreau să discut cu apropiaţii sau clienţii. Dar acum, treaba s-a schimbat radical. Eram sigur că am nevoie de cel puţin un aparat de fotografiat de calitate, dar am avut mari cheltuieli înainte de plecare în Islanda şi am amânat chiar şi schimbarea telefonului.

Aşa că, momentan am doar un telefon Lumia 625 sau 635:)). Toţi apropiatii mei îmi spun cred că de ani să îmi iau ceva de calitate, dar curând am să o fac. Deja şi eu m-am săturat, nici un selfie bun nu pot sa fac cu actualul:))), să nu mai vorbesc de poze mai bune.

Bine, că pe lângă telefon, trebuie să mă îndrept şi către o cameră foto de calitate, cel puţin 4k deoarece mă pregătesc să încep un nou sport, care necesită o investiţie pe măsură, brevet, examene, reguli şi multe alte nebunii. Mă gândeam la aşa ceva sau chiar aşa.

Sunt atât de praştie aici, încât trebuie neapărat să studiez bine sau să cer ajutorul. La fel şi în cazul telefoanelor, vreau ceva de calitate, însă nu neapărat Iphone, nu ma interesează absolut deloc brandul. Cea mai bună experienţă până acum, am avut-o cu un htc mini one, dar vreau ceva mai bun pe partea de foto/video.

Până la urmă, de aceea am şi scris despre asta pe blog, deoarece poate, cineva se va îndura şi îmi va da un sfat:)). Anyway, sper să fac alegerea bună deoarece nu vreau să pierd bani degeaba pe nişte chestii oarecum necesare.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer