Mouse nou bun

Aseară, mi s-a stricat mouse-ul, nu de tot deoarece acum mai merge, cat de cat si mă pot folosi de el cateva zile. Niciodata nu am pus accent pe acest aspect, să am un mouse la câteva sute de lei, deoarece mereu am avut modele simple si ieftine. L-am achizitionat de vreo 3/4 ani la un preț de sub 20 ron din ceva magazin fizic, dar nu am avut nici o problema cu el, a mers impecabil toti anii acestia.

Nu l-am schimbat deoarece era foarte subtire, usor si nu imi crea deloc probleme, desi l-am scapat pe jos de zeci de ori, dar vad ca i-a sunat ceasul.

De data aceasta, vreau ceva mai serios, pe baza wireless si de calitate, deoarece nu îmi mai permit să fiu încurcat de chestii tehnice. M-am uitat si pe la chinezi, insa vreau sa merg pe baza de recomandari de la persoane reale, nu povesti.

Oricum, de data asta, o sa las modelele ieftine si ma axez pe niste produse de cel putin 200 ron, în asa fel să îmi obisnuiesc mâna cu un model de calitate, deoarece il voi folosi pe puțin 10 ore pe zi.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Mouse nou bun

  • Eu schimb mouse-ul undeva la 2 ani. Dau mereu in jur de 200 de lei pe el. Cel mai mult mi-a plăcut un steelseries ca raport calitate preț. Totuși, n-a fost chiar ok pentru mâna mea. . 🙂 Acum sunt pe un Razer foarte ok.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer