Microsoft a atins capitalizarea de 1 triliard de dolari

Oficial, Microsoft e a treia companie care a atins capitalizarea de 1 miliard de dolari. Asta s-a întâmplat ieri. Tot ieri si actiunile Amazon au urcat destul de mult, însă am aflat abia de pe site-ul Cnbc despre treaba cu Microsoft.

Astăzi când m-am uitat, capitalizarea a ajuns undeva la peste 960 miliarde de dolari. Nu ca ar fi asta o problema, însă mi se pare o bătălie între companiile astea..

La ora la care am scris articolul, Apple se afla pe prima pozitie cu 970 miliarde, Microsoft pe locul al doilea cu 960 miliarde iar Amazon pe locul ai treilea cu vreo 934 miliarde.

Când te gândesti că altul abia are bani să isi plătească ratele sau să îsi deschidă o mică afacere iar alte companii învârt sute de miliarde de dolari..

 

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer