Mi-am făcut card la ING Bank

Aveam de făcut o plată pentru un advertorial şi trebuia să o fac neapărat astăzi, pentru că i-am promis omului. Nu am putut să o fac prin internet banking de la BT din cauza unor probleme, aşa că m-am dus în Cluj să o fac. Am tot umblat de la un sediu la altul că sunt destul de ascunse şi când am ajuns acolo, ghici ce: Din păcate, nu aevm ghiseu pentru depuneri, ele putând fii efectuate doar online.

Mi-a picat cam prost, dar dupa câteva discuţii cu respectivul, am ajuns la concluzia că mai bine îmi fac un cont. Şi cum reprezentanţii băncilor te mănâncă de viu doar să devii clientul lor, de data asta, am rămas surprins plăcut.

Deci, omul s-a asigurat că o să am beneficii dacă îmi fac acel cont bancar la ei prezentându-mi anumite dezavantaje foarte importante. Până la urmă, am ales sa îl fac strict pentru site-ul pe care fac afiliere cu Profitshare.

De multe ori am păţit, ca reprezentanţii băncilor să devină agasanţi, doar să devin clientul lor. Şi aşa, am rezolvat două lucruri: am plătit avertorialul şi am şi un nou cont bancar special pentru partea de afiliere. Aşa că, cel puţin momentan, recomand cu mare căldura ING Bank! 🙂

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Mi-am făcut card la ING Bank

  • Salut Cristi,
    Bine ai venit in clubul clientilor ING Bank!
    In acest moment cred ca este cea mai buna alegere de pe piata. Pe langa factul ca serviciile sunt foarte flexibile au si un grad de comisionare foarte scazut.

    Iti recomand si aplicatia pentru telefon :))

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer