Luna aceasta intru în sesiune

Din păcate pentru mine, luna aceasta, mai exact în 20, o sa intru într-o sesiune tare urâtă, din ce am dedus eu, cea mai urâtă din toată faculttaea. Ca urmare activitatea online îmi va fii afectată într-o proporţie mare, atât pe blog, cât şi în restul activităţilor pe care le desfăşor.

O să ţină vreo 3 săptămâni, însă cu sesiunea de restanţe, ajunge la 5 săptămâni, deci destul de mult. Pâna la urmă, ăsta a fost şi motivul pentru care nu am un business tradiţional, perioada asta, fiind chiar stresantă şi grea pentru mine şi am preferat ca până ce termin anul 3 să mă întreţin din freelancing mai mult. Abia după ce termin anul 3 o să mă gândesc la acel business despre care am mai discutat, până una alta am analizat multe nişe, multe tipuri de afaceri şi mai rămâne doar să o aleg pe cea mai potrivită pentru mine. Da, ştiu, amânarea nu ajută deloc, însă în cazul meu, pentru ca la vară vreau să plec în State, cred cu tărie că aşa e mai bine pentru mine.

În plus de asta, următoarele 2 săptămâni chiar voi fii ocupat, pentru că am o grămadă de colocvii şi toate în zile consecutive sa spun aşa, ceea ce mă enervează la culme. Pe lângă faptul că majoritatea materiilor sunt grele, nici nu apuci să citeşti îndeajuns de mult, încât sa mergi acolo fără să intri în panică.

Nu ştiu la alţii cum îi dar eu chiar mă stresez în perioadele astea, de data asta, examenele fiind obiectivul meu principal. De asemenea, nici nu ştiu cum şi când o să postez pe blog, ideea e că vroiam să trec la alt tip de articole, mult mai lungi şi mai de calitate pentru cititori, însa în cel mai rau caz, o să postez o dată pe săpămână.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer