Lucrezi cu ceva contract?

Din păcate, până acum nu am lucrat pe baza unui contract. Mă refer la proiectele de freelancing. Indiferent că a fost vorba despre serviciile pe social media sau pe copywriting, nu mai fac greşeala asta, deoarece nu e prima dată când dau tot ce pot şi trebuie să mă rog de acele persoane să îmi facă plata. Poate unii citesc acest articol, însă nu se face referire la ţoti, deoarece cu unii m-am înţeles, asta pentru a clarifica totul.

Sincer să fiu, o să cam renunţ la freelancing în următorul an. Sau cel puţin îmi voi lăsa câţiva clienţi cu care voi colabora pe bază de contract ca să mă pot susţine financiar pâna când agenţia o să ajungă la nivelul la care să mă suştină. Bineînţeles, nu vreau să am o singură sursă de venit, deoarece prefer să fie cât mai multe şi cât mai diverse, în caz că mă lasă una, să mai am cel puţin încă 3 surse de venit, deoarece uneori se întâmpla tot felul de chestii. Nu e chestia că sunt într-o situaţie nasoală rau doar că nu e tocmai frumos.

Oarecum am fost si prea generos cu munca în avans fără să mă gândesc că se poate ajunge la chestia asta. Din păcate s-a mai întâmplat odată ceva de genul acesta doar că atunci a fost o sumă mult mai mică, de câteva sute de lei, acum vorbesc de câteva mii de lei. Nasol, ce să zic. De acum o să schimb tot ce ţine de politica plăţilor. Sunt sigur că e ceva normal printre freelanceri şi chiar printre antreprenori însă mereu m-a scos din sărite chestia asta.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Lucrezi cu ceva contract?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer