Islandezii se pregătesc pentru iarnă

Aici, e diferit. Iarna e ceva mai serioasă, nu ştiu exact cât dar dacă voi alege să rămân pe aici voi ştii cu exactitate. Oricum, 12 august a reprezentat ultima zi de vară pentru ei, au fost artificii şi chestii tari, mai exact nebunie.

O parte acum aleargă după joburi, interviuri deoarece foarte mulţi lucrează la companiile astea pentru turişti. Şi curând toate lagunele vor fii îngheţate şi pauză până la anul. Oricum, ăstia au mult mai multe joburi decât au ei oameni, deci nu e foarte greu sa îţi gaseşti un job. Nu înţeleg de ce o parte dintre ei aleg să “hiberneze”, dacă pot spune aşa. Deoarece majoritatea locuiesc în capitală, toţi merg acolo, la parinţi şi aşteaptă venirea verii.

Oricum, majoritatea companiilor au început să se pregătească de venirea iernii, închiderea halelor pentru cele de pescuit, întâlniri cu personalul şi chestii de genul ăsta. Bine, presupun ca prin hoteluri e diferit, însă aici unde sunt eu totul se bazează pe turişti şi pe vară.

Interesant e că, pe timp de iarnă, capitala Islandei e plină de islandezi, deoarece vara, numărul lor e chiar mic, comparativ cu al turiştilor.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer