Investește în tine în 2018

Aseară mi-am dat seama că aproximativ acum doi ani, m-am apucat de content writing. Nu știam eu cu ce se mănâncă exact, însa prin octombrie 2015 m-am apucat de scris pentru diverse site-uri. Mai bine zis, am încercat, deoarece până în februarie 2016 nu am câștigat nici măcar un leu.

Anul acesta, prin octombrie, am decis oficial și de tot să trec la alt nivel și să las partea de content altora, celor pe care îi platesc pentru a o face în locul meu, la o calitate chiar mai bună. Eu astăzi mă axez doar pe ppc(în mare parte). Cred că am fost foarte inspirat să încep cu partea de writing, deoarece și acum mă ajută extrem de mult în campaniile pe care le fac pe Facebook, Google și email. Experiența celor doi ani se vede și chiar dacă nu eram eu cel mai bun, mă ajută enorm aceasta perioadă.

Astăzi o buna parte din zi, o dedic lecturii. Indiferent că citesc cărti sau că fac cursuri pe net, pentru mine e important să evoluez în mod constant ca să pot să ofer o calitate din ce în ce mai mare în serviciile pe care le prestez.

De aceea, voi continua cu investiția în mine și anul viitor și probabil și în alti ani, deoarece doar așa am reușit să renunț la un job și să lucrez de acasă fără să am probleme. Am început să fac acest lucru acum doi ani fără să îmi dau seama în ce intru, deoarece atunci era chestia doar să fac ceva bani axându-mă pe ceea ce în place și așa am ajuns la scris.

Din aceasta cauză, prefer ca 3.000 sau chiar 5.000 euro să îi investesc în mine într-un decurs de câțiva ani și să pun în aplicare ceea ce am învățat și abia apoi sa deschid o afacere.

Bineînțeles, investiția poate avea mai multe forme, în funcție de fiecare persoană, dar fie citești, fie călătorești, fie mergi la cursuri(dar la alea bune), nu contează, atâta timp cât o vei face urmându-ți vocea interioară.

Așa că, din punctul meu de vedere, e cea mai buna investiție pe care orice persoană o poate face, indiferent de experiență sau vârtsă.

Sursă imagine: Unsplash

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer