Inchiderea contului de firma la BCR

Inchiderea contului de firma la BCR e o procedura simpla sau cel putin asa mi s-a parut mie. Bine, nu luam in calcul modul in care esti luat la rost ca de ce vreau sa inchid, ca am anuntat furnizorii sau clientii ca sa stie si ei ca poate ar trebui sa il las ca nu au unde sa imi trimita banii. Serios? Nu te gandesti la asta inainte?

Faptul ca mi s-a spus pe un ton atat de agresiv si atat de rautacios cu siguranta imi voi inchide si contul personal in perioada urmatoare si nu voi lua in considerare sa mai am ceva deschis la BCR, doar ca e singurul care mi-a mai ramas si voi trece la Revolut. Cel putin asa as vrea.

Am fost trimis la ghiseu, acolo am achitat ceva rest de vreo 31 lei si evident ceva comision si mi s-a spus ca voi fi anuntat telefonic sa stiu exact cand s-a confirmat inchiderea. Chestia e ca nu s-a putut inchide online sau din aplicatie si a trebuit sa merg neaparat la o agentie.

Langa mine era un vecin cu familia adica sotie si fetita si o doamna tot incerca sa ii deschida ceva chestie la un cont sau pe langa credit, nu am inteles exact dar cert e ca trebuia sa plateasca 300 ron ca si comision (aoleu). Degeaba ii tot explica ca nu doreste, tot insista. Deja pe mine a inceput sa ma deranjeze modul in care insista dar na respectivul individ aparent nu era deranjat de asta.

Pana una alta, numai bine BCR!

2 thoughts on “Inchiderea contului de firma la BCR

  1. Încearcă și ei să ii convingă pe oameni să rămână clienți ai instituției.

    Ofertele le sunt băgate pe gât oamenilor pentru că angajații primesc anumite comisioane. Așa mai obțin și ei câțiva bănuți la salariile mizerabile pe care le oferă băncile.

    La bancă scapi ușor când vrei să închizi un cont indiferent că e pe persoană fizică sau juridică…. încearcă să renunți la un abonament la Vodafone sau Orange…să vezi acolo ce complicat este.

    1. Intre timp au mai cerut o taxa de 4 lei sa il poata inchide, m-au sunat si am rezolvat, sper sa fie inchis pe maine.

      Am incercat la Vodafone si pana la urma am reusit sa scad abonamentul personal la un nivel super mic, dar eu am si camere video si numere pe firma si e destul de greu sa renunt de tot la un astfel de operator ca nu pot tine numerele de telefon cu incarcare prepay, dar sa vedem cum merg urmatoarele luni, la prima abatere schimb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.