Încă o lună de vacanţă până începe facultatea

Vacanţa asta, cred din toate câte am avut a trecut cel mai repede. Nici nu ştiu, parcă acum am intrat în sesiune, nervi, stres, nebunie, toate. E 26 august şi mai am putin peste o lună de vacanţă.

Pe partea de realizări nu pot sa mă plâng ca am învăţat atatea lucruri şi am reuşit să îmi pun la punct nişte site-uri, pe care de mult le-am plănuit. Nah, încerc să mă bucur putin si de timpul ăsta că pe urma iar orele de la facultate mă obosesc de nu îmi mai vine să fac nimic.

Pentru mine personal a fost un timp foarte important mai ales că am reuşit să fac câteva lucruri importante în vara asta şi oricum încă mai am, deci prea mari nu îmi fac probleme.

Momentan, cel mai mult lucrez la crearea unui venit cât de cât stabil şi pasiv (dar nu în totalitate). Primele semne par bune, o sa văd săptămânile următoare că acelea vor fii decisive.

Când eram mic, mi se părea că vacanţa de vară e de un an :)),  acum zici că nu îmi mai ajunge ‘acel ‘ani’.

În plus, nu am fost încă în concediu, aşa că luna următoare trebuie neapărat să ajung pe undeva pe la munte, chiar demult nu am mai vizitat ceva la înălţime.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer