Gatit in avans sau de 3 ori pe zi?

Chiar in acest moment, astept mancarea de la un restaurant si parca simt ca fiecare minut e defapt vreo 10. Astazi nu am prea dat prin bucatarie si am avut multa treaba cu actele si tot felul de chestii.

De obicei, ma las pana in ultimul moment cand nu mai pot de foame si doar atunci dau prin bucatarie sau doar atunci comand si in cel mai bun caz abia in aproximativ 30 minute reusesc sa mananc. Asta in cel mai bun caz, ca de obicei merg catre o ora.

Totusi, astazi am gasit un clip de IG super interesant despre pregatirea meselor pe mai multe zilei. Il gasiti aici. Modul prin care le aranjeaza e destul de interesant, cumva inclin destul de mult sa merg in aceeasi directie sa spun asa, toata chestia la mine e sa evit caserolele si sticlele de plastic dar in aceeasi masura si cuptorul cu microunde, in schimb folosesc un cuptor electric. Am mai avut eu niste tentative dar nu erau atat de axate pe a optimiza timpul pierdut.

Mi-am notat in asa fel incat sa incerc sa imi creez un plan alimentar timp(general) de cel putin o luna sa incerc sa imi gatesc de 2 ori pe saptamana, in special seara, pentru ca nu prea mai pot sa ma concentrez la nimic dupa ora 19 pana la 22. Si atunci pun ceva muzica/serial pe fundal si ma voi apuca de gatit.

In felul acesta, sper sa economisesc energia din timpul zilei, niste bani (desi nu asta e obiectivul principal) si in mod evident sa aleg cele mai sanatoase ingrediente, dar vom vedea in viitor ce voi reusi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.