Gadgeturi-le de zi cu zi

Unii folosesc tot felul de asistenți personali, roboței si diverse aplicații pentru a profita la maxim de tehnologia actuala. Eu în schimb, sunt total pe lângă, abia că folosesc laptop-ul si smartphone-ul pentru activitățile de zi cu zi.

Astăzi mi-am găsit un smartwatch printr-un sertar aruncat, vai de el. L-am folosit de câteva ori si pe urma, am uitat de el descărcat, deoarece zi de zi, folosesc un ceas simplu, care îmi place cum arată, nu că m-as uita tot la ceas.

Pe mine personal, nu m-a afectat deloc nebunia asta cu cele mai noi si mai inteligente gadgeturi de pe piata pana in momentul de fata, mai ales ca acum ma axez strict pe partea financiara, sa strang cat mai mult si sa investesc pe masura, insa cine stie cum va fi anii urmatori.

În plus, nu văd nici o relevanță să ai cel mai nou smartphone dacă la tine totul se rezumă la activitățile simple de zi cu zi.

Blogger si marketer online. Conduc o agentie de social media marketing si zi de zi incerc sa invat noi lucruri noi din acest domeniu. Iti recomand sa te abonezi la mail, deoarece acolo mai ofer unele tips-uri din luma marketingului digital si al criptomonedelor.                             Aboneaza-te

2 comments On Gadgeturi-le de zi cu zi

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer